• Snel en vakkundig
  • Innovatief
  • Landelijk erkend door Techniek Nederland
  • Geregistreed solar specialist

Zonnepanelen voor uw huis

Wij hebben ons gespecialiceerd in het installeren van zonnepanelen op platte daken.

Onze bouwkundige kennis is volledig gericht op platte daken.

Indien u zonnepanelen wilt laten plaatsen op een schuin dak dan verwijzen wij u graag door naar onze collega www.zonnestroom.eu

Deze firma is gespecialiceerd in schuine daken en kunnen u  helpen bij het maken van de beste keuze.

Wij installaren uw zonnepanelen vakkundig maar vooral veilig op uw huis.

De benodigde bekabeling wordt altijd netjes gemonteerd en indien mogelijk uit het zicht aangelegt in bestaande leidingkokers o.i.d..

Alle monteurs die op het dak werken hebben hun VCA (Veiligheids Certificaat Aannemer) opleiding voor een veilige manier van werken.

Voordat wij een zonnepanelen installatie aanbieden hebben wij eerst met u besproken waarvoor u de stroom wilt gebruiken, Hoeveel u wenst op te wekken en of u een accubatterij wenst op eventuele rest opbrengst op te slaan zodat u deze opgeslagen energie later kunt gebruiken.

Bij platte daken gaan we eerst met u in gesprek om te achterhalen hoe oud de dakbekking is. Dit om te voorkomen dat u over bijvoorbeeld een jaar alle panelen er weer af moet laten halen omdat de dakbedekking vernieuwd moet worden.

Eerst meten en dan doen:

U zultwvast  gehoord hebben in het nieuws dat er problemen zijn met omvormers die steeds uitgaan. Dit komt omdat de spanning op het lichtnet te hoog is Als dit het geval is dan gaat de omvormer in de veilige stand en dan heeft u geen opbrengst. Daarom meten wij eerst de voedingsspanning ovan uw net voordat wij overgaan tot installeren. Als de voedingsspanning te hoog is adviseren wij  om nu nog geen panelen te laten plaatsen omdat de terugverdientijd  door uitschakelen van de omvormer erg lang kan gaan worden.

 

 

Energie opwekking
Zonnepanelen