Zonnepanelen voor uw huis

Wij hebben ons gespecialiseerd in het installeren van zonnepanelen op platte daken.

Onze bouwkundige kennis is volledig gericht op platte daken.

Als wij van Allicht een installatie monteren dan doen wij dat vakkundig maar vooral veilig op uw huis.

De benodigde bekabeling wordt altijd netjes gemonteerd en indien mogelijk uit het zicht aangelegd in bestaande leidingkokers o.i.d..

Alle monteurs die op het dak werken hebben hun VCA (Veiligheid Certificaat Aannemer) opleiding voor een veilige manier van werken.

Voordat wij een zonnepanelen installatie aanbieden hebben wij eerst met u besproken waarvoor u de stroom wilt gebruiken, Hoeveel u wenst op te wekken en of u een accubatterij wenst op eventuele rest opbrengst op te slaan zodat u deze opgeslagen energie later kunt gebruiken.

Bij platte daken gaan we eerst met u in gesprek om te achterhalen hoe oud de dakbedekking is. Dit om te voorkomen dat u over bijvoorbeeld een jaar alle panelen er weer af moet laten halen omdat de dakbedekking vernieuwd moet worden.

Eerst meten en dan doen:

U zult vast  gehoord hebben in het nieuws dat er problemen zijn met omvormers die steeds uitgaan. Dit komt omdat de spanning op het lichtnet te hoog is Als dit het geval is dan gaat de omvormer in de veilige stand en dan heeft u geen opbrengst. Daarom meten wij eerst de voedingsspanning van uw net voordat wij overgaan tot installeren. Als de voedingsspanning te hoog is adviseren wij  om nu nog geen panelen te laten plaatsen omdat de terugverdientijd  door uitschakelen van de omvormer erg lang kan gaan worden. Als u de pech heeft dat uw huis in een dergelijk gebied staat met oude  en te dunne bekabeling dan zou u wel kunnen kiezen voor een thuisbatterij van ons.

Als u een batterij heeft  en het lichtnet is overbelast dan gaat de duurzaam opgewekte stroom uw batterij in en kunt u dit in de avond of nacht gebruiken.  Bijvoorbeeld voor uw aquarium, koelkast of wasmachine

Energie opwekking
Zonnepanelen