• Snel en vakkundig
  • Innovatief
  • Landelijk erkend door Techniek Nederland
  • Geregistreed solar specialist

Zonnepanelen voor de V.v.E.

Waarom kiezen voor ALLICHT electrotechniek?

Allicht werkt al meer dan 35 jaar voor VvE’s in heel Nederland. Wij weten als geen ander dat de regelgeving  omtrent appartementen erg verwarrend en lastig kunnen zijn. Wat mag wel, en wat mag niet  en is waar een oplossing voor. 

Met onze ervaring en kennis van de regelgeving, techniek en duurzaamheid, kunnen wij de meest economische, veiligste en milieuverantwoorde zonnepanelen installaties verzorgen voor appartementsgebouwen. ALLICHT is daarnaast ook nog erkend door Techniek Nederland, InstallQ. en geregistreerd Solar Specialist.

Wat klanten over ons zeggen

 

Wij vinden het leuk om onze technische kennis betreffende appartementcomplexen te delen met de bestuursleden die  voor hun appartemenetencomplex een zo goed  en duidelijk mogelijk advies willen presenteren aan de andere leden van hun V.v.E.

Unieke samenwerking  met dakdekkersbedrijf Roofwatcher

 

Allicht en Roofwatcher hebben een unieke samenwerking voor projecten die met het oog op verduurzaming de installatie van een zonnepanelensysteem én de vernieuwing van de dakbekleding kunnen combineren. Ons samenwerkingsverband is er om te zorgen dat de werkzaamheden van beide bedrijven zo op elkaar afgestemd worden dat het een tijd- en kostenbesparing oplevert voor uw VvE. Ook zal het project hierdoor soepel en zorgvuldig verlopen met minder overlast voor de bewoners/ gebruikers van het gebouw.

 

Roofwatcher een team van specialisten met ruim 50 jaar ervaring in de dakenbranche. Zij zijn voortdurend bezig om door middel van innovatieve dakconcepten prijs-kwaliteit en duurzaamheid van daken in balans te brengen.

De trend naar innovatief bouwen is onomkeerbaar. Duurzaamheid, milieuvriendelijk en ergonomische verantwoord bouwen wordt steeds meer een eis dan uitzondering. Daar speelt Roofwatcher elke keer weer op in en is daarom ambassadeur geworden van Rhepanol HFK.  Rhepanol ® is een dakbedekking die betrouwbaar, duurzaam en milieuvriendelijk is met een zeer lange levensduur (60 jaar!) en wordt enkel verwerkt door erkende ambassadeurs

 

SCOPE 12

Allicht heeft het traject voor certificering  voor Scios scope 12 traject  opgestart. Inmiddels is de opleiding afgerond en het examen proces is in werking getreden. Deze methode wordt steeds meer geeist door verzekeringsmaatschappijen m.b.t zonnestroom installaties. Al onze installaties worden nu al geinstalleerd volgens de Scope 12 en NEN1010 methode.

Veiigheid en kwaliteit,

Bij  Allicht en Roofwatcher staat de veiigheid en kwaliteit  voorop, daarom zijn  alle gebruikte materialen  zoals bekabeling, connectoren en installatie automaten berekend voor de specifike toepassing en op elkaar afgestemd.  De dakbedekking inclusief isolatiemateriaal worden volgens de fabrieksopgave geinstalleerd.  Alle medewerkers die voor Allicht  en Roofwatcher werkzaam zijn bij een project hebben hun persoonlijke VCA diploma wat staat voor veilig werken.