Ontwerp

Bijna iedere installatie of het nou groot of klein is begint met een krabbel op papier. Daarna één of meer gesprekken met als gevolg een autocad tekening. Dit proces is de basis van ons bedrijf. Het autocad tekenwerk wordt in ons eigen bedrijf gedaan. Korte lijnen daardoor minder fouten en aanpassingen en veranderingen in de tekening zijn snel klaar Door onze ervaring in woningbouw, bedrijven Appartementgebouwen en hotels  kunnen wij verschillende klanten helpen met hun project.

Installatie Advies & Energiebespaar advies

Met onze creativiteit  zijn wij een goede gesprekspartner voor de klant en architect.

Wij zijn prachmatisch en durven  uitdagingen aan te gaan.

Het advies stopt niet bij  de installatie. Op het moment dat wij de samenwerking aan gaan met de klant behandelen wij het project alsof het van ons zelf is.

Met kennis van zaken kunnen wij voor uw project ook een energie bespaarplan opstellen. Een goede samenwerking met subsisideadviseurs heeft al divers keren geleid tot enorme verbeteringen van gebouwen tegen minimale kosten of een korte terugverdientijd.

Project begeleiding

Door een te kort aan vakmensen in Nederland krijgen wij steeds meer de vraag om buitenlandse monteurs te begeleiden in de uitvoering. Helpen bij materiaal keuze en de voorschriften vertalen naar de praktische uitvoering. Ook de eindkeuring van de elektrotechnische installatie verzorgen wij.