Thuisbatterij ,  Back Upp,  Duurzame opslag, Accu

Geen plek voor panelen dan toch een accu ?

Allemaal namen voor energieopslag.

Er worden de laatste tijd steeds meer zonnestroom installaties geplaatst. Maar zelden wordt er gekeken naar wat hebben we nodig, maar vooral wanneer .

Overdag ontvangen de zonnepanelen licht en produceren daardoor stroom. Veel hushoudens gebruiken juist in de avond de meeste stroom. Met de elektraprijzen die wij nu  horen kan het erg  financiel erg interesant zijn om juist nu een thuisbatterij aan te schaffen. Controle over je opgewekte  energie en je verbuik wordt helemaal inzichtelijk met de app. op je telefoon of conputer.

Bij Allicht electrotechniek zijn we vanaf dag 1 al bezig met ons te verdiepen in de accu techniek voor zonnestroom. Ruim 15 jaar geleden bouwden we voor een klant ons eerste systeem voor traphuis verlichting en deurvideo installatie aangesloten op twee zonnepanelen en een accu. om zo niet afhankelijk te hoeven zijn van de energieleverancier. We waren er vroeg bij :)

WIj zijn  voorkeursleverancier van o.a  de volgende merken: Solarwatt, GivEnergy, Sonnen, Eaton, en Huawei.

 

Graag geven wij meer uitleg over de moelijkheden en de voordelen  in een persoonlijk gesprek.

info@allicht.com   020 6653291

SOLARWATT Flex

Stel u heeft een dynamisch energiecontract. Dan weet u per uur wat de energieprijzen zullen zijn en worden. Als u een slimmemeter heeft en een accu laat installeren dan kunt u op het moment dat de stroom goedkoop is uw accu vol laden. Op het moment dat de stroom duur is kunt u zelf de opgeslagen stroom gebruiken, of als u het niet nodig heeft dit tegen een beter tarief weer verkopen aan de energiemaatschappij. Het enige wat u nodig heeft is een geschikte plek voor de accu, een slimme meter en een dynamisch energiecontract.

Er zijn al veel van onze klanten die  met hun accu  hun jaarlijkse energiekosten met gemiddeld 20% te verlagen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen info@allicht.com  020 6653291

Eaton xStorage Compact

Te veel overdag opgewekte energie niet terug leveren maar opslaan in uw accu voor later op de dag.

Rating: 3.2 sterren
5 stemmen