• Snel en vakkundig
  • Innovatief
  • Landelijk erkend door Techniek Nederland
  • Geregistreed solar specialist

Thuisbatterij , Solar accu, Back Upp, No break, Duurzame opslag, Accu

Allemaal namen voor energieopslag.

Er worden de laatste tijd steeds meer zonnestroom installaties geplaatst. Maar zelden wordt er gekeken naar wat hebben we nodig, maar vooral wanneer .

Overdag ontvangen de zonnepanelen licht en produceren daardoor stroom. Veel hushoudens gebruiken juist in de avond de meeste stroom. Dat is nu met de huidige salderingsregeling nog geen probleem. Maar als je meer opwekt dan je verbruikt krijg je bijna niets terug voor je opgewekte stroom. Op dat moment kan het financieel aantrekkelijk zijn om een solar accu batterij te laten plaatsen.

Bij Allicht electrotechniek zijn we vanaf dag 1 al bezig met ons te verdiepen in de accu techniek voor zonnestroom. Ruim 15 jaar geleden bouwden we voor een klant ons eerste systeem voor traphuis verlichting en deurvideo installatie aangesloten op twee zonnepanelen en een accu. om zo niet afhankelijk te hoeven zijn van de energieleverancier. We waren er vroeg bij :)

Hieronde ziet u schematisch wat een accu voor u kunt betekenen.

Deze oplossing is voor bedrijven die veeel zonnestroom overdag gebruiken en worden afgerekend op hun piekverbruik een verstandige keuze.

Graag geven wij meer uitleg in een persoonlijk gesprek.

 

Te veel overdag opgewekte energie niet terug leveren maar opslaan in uw accu voor later op de dag.