• Snel en vakkundig
  • Innovatief
  • Landelijk erkend door Techniek Nederland
  • Geregistreed solar specialist

Thuisbatterij , Solar accu, Back Upp, No break, Duurzame opslag, Accu

Allemaal namen voor energieopslag.

Er worden de laatste tijd steeds meer zonnestroom installaties geplaatst. Maar zelden wordt er gekeken naar wat hebben we nodig, maar vooral wanneer .

Overdag ontvangen de zonnepanelen licht en produceren daardoor stroom. Veel hushoudens gebruiken juist in de avond de meeste stroom. Met de elektraprijzen die wij nu  horen kan het erg  financiel erg interesant zijn om juist nu een thuisbatterij aan te schaffen. Controle over je opgewekte  energie en je verbuik wordt helemaal inzichtelijk met de app. op je telefoon of conputer.

Bij Allicht electrotechniek zijn we vanaf dag 1 al bezig met ons te verdiepen in de accu techniek voor zonnestroom. Ruim 15 jaar geleden bouwden we voor een klant ons eerste systeem voor traphuis verlichting en deurvideo installatie aangesloten op twee zonnepanelen en een accu. om zo niet afhankelijk te hoeven zijn van de energieleverancier. We waren er vroeg bij :)

WIj zijn leverancier van de accu's  K-star

Deze zijn leverbaar in 5,1 10,2 en 15,3 kW prijzen van € 4.800 tot € 14.750 incl. btw

 

Hieronde ziet u schematisch wat een accu voor u kunt betekenen.

Deze oplossing is voor bedrijven die veeel zonnestroom overdag gebruiken en worden afgerekend op hun piekverbruik een verstandige keuze.

Graag geven wij meer uitleg in een persoonlijk gesprek.

 

Te veel overdag opgewekte energie niet terug leveren maar opslaan in uw accu voor later op de dag.

Rating: 5 sterren
1 stem