Wat kunnen wij voor uw V.v.E. betekenen?

ALLICHT heeft in de afgelopen jaren voor veel Verenigingen van Eigenaren (V.v.E.) onderhoud aan bijna alle technische installaties uitgevoerd. Dit varieert van onderhoudscontracten voor algemene verlichting en of noodverlichting  en onderhouden van centrale ventilatiesystemen. Ook onze 24 uurs service en storingsdienst zetten wij in voor de verschillende V.v.E.'s. door heel Nederland.

Door onze brede kennis van techniek kunnen wij ook toegangscontrole systemen installeren. U kunt dan denken aan automatische deuren, sluitplannen, deur-videoinstallaties, camera bewaking voor bijv. garages of andere toegangen tot een gebouw

 

ENERGIEBESPARING:

Wij kunnen voor een V.v.E. ook een energiescan uitvoeren. Met deze scan maken wij inzichtelijk waar alle ingekochte energie naar toe gaat. We maken een zogenaamde "energiebalans" . Als u weet waar veel energie verspilt wordt kunt u zich daar op richten om een besparing door te voeren. Allicht heeft zo al voor veel V.v.E.'s  geld en energie bespaard.

 

LAADPALEN:

Elektrisch vervoer neemt snel toe. De meeste mensen willen hun auto dan ook in de garage laden. Meestal is één laadplek met 16 Amp. geen probleem maar als er meerder oplaadpunten wenselijk zijn dan is de hoofdzekering en groepenkast niet geschikt. ALLICHT heeft hiervoor een oplossing om meerdere oplaadpunten te kunnen plaatsen in een parkeergarage.

Quickscan voor uw V.v.E.

Energiebespaaradvies:

Wij kijken als eerste naar de besparingsmogelijkheden op elektra gas, ventilatie en onderhoud.

Na ons bezoek bieden wij u een kort verslag aan van onze bevindingen.

Indien u denkt dat de energiebesparende maatregelen interessant zijn voor u dan kunnen wij verdere afspreken maken voor een eventueel offerte traject.

 

ALLICHT heeft menig V.v.E. geholpen om energie en dus ook kosten te besparen.

Kijk hiervoor onder ons tabblad referenties.