ALLICHT is een allround van origine een Amsterdams installatiebedrijf met inmiddels meer dan 42 jaar ervaring in diverse gebieden van de techniek, zoals Elektrotechniek, toegangscontrole, datacommunicatiesystemen, verlichting, & zonnepaneelinstallaties die voldoen aan de Scope 12 norm.
Door de klant en het project centraal te stellen (waarbij er goed geluisterd wordt naar de wensen), zoekt Allicht altijd naar een open, eerlijk en passend advies, waarbij er ook over de grenzen van het eigen vakgebied heen gekeken durft te worden in het belang van een goede samenwerking met andere experts of voor een out-of- the-box oplossing. Door deze manier van werken  worden wij gevraagd door bijna heel Nederland om projecten uit te komen voeren.

 

Doe wat je zegt en zeg wat je doet

Ons  bedrijf hebben wij ook zo duurzaam als mogelijk gemaakt, Ons kantoor en werkplaats wordt verwarmd door warmtepompen, we hebben 24 zonnepanelen, electrische en hybride auto's, energiezuinge computers en beeldschermen, infrarood bureau verwarming, led verlichting met bewegingsmelders. Onze laatste duurzame aanschaf voor dat we van het gas af gingen was een slimme elektrische boiler die volledig in te stellen is naar je eigen wens en gebruik. In 2020 is de gaskraan bij ons dicht gegaan als proef,  en in de lente van 2022 is de gasmeter  op ons verzoek weggenomen.

We zijn dus geheel geëlectrificeerd.

(07-11-2022) Inmiddels hebben wij ook een 10Kwh solar accu geinstalleerd ,om zo de teveel opgewekte zonne energie overdag in de avond en nacht te gebruiken voor het standby verbruik van de server en koelkast.

 ALLICHT electrotechniek

Voor wie?

Bedrijven

VvE's

Particulieren

Stichtingen

Vastgoedinvesteerders

Hoe?

Pragmatisch
Open en eerlijk

Duidelijk

Afspraak is afspraak

Out off the box

Waarom?

Meer comfort
Betere en veilige installaties
Lagere onderhoudskosten
Beter voor het milieu

Meer woonplezier