Zonnepanelen voor de V.v.E. Maar dan wel Scope 12 gecertificeerd *

Waarom kiezen voor ALLICHT electrotechniek?

Allicht werkt al meer dan 42 jaar voor VvE’s in heel Nederland. Wij weten als geen ander dat de regelgeving  omtrent appartementen erg verwarrend en lastig kunnen zijn. Wat mag wel, en wat mag niet  en is waar een oplossing voor. 

Met onze ervaring en kennis van de regelgeving, techniek en duurzaamheid, kunnen wij de meest economische, veiligste en milieuverantwoorde zonnepanelen installaties verzorgen voor appartementsgebouwen. ALLICHT is daarnaast ook nog erkend door Techniek NederlandInstallQ. en geregistreerd Solar Specialist.

Veel bedrijven hebben geen interesse in VvE's omdat de besluitvorming trager is dan bij een bedrijf of particulier. Dat is bij Allicht anders.

Wij vinden het werken voor VvE's juist prettig omdat er vaak een commissie is die zich verdiept heeft in de techniek waar wij mee samen mogen werken aan het ontwerp om zo tot een mooi project einde te komen.  Ook onze technische oplossing om de hoeveelheid panelen te verdelen over de appartementen spreekt veel VvE's aan. Met deze technische oplossing wordt ieder appartement aangesloten op een aantal panelen zodat iedere bewoner meteen voordeel heeft van de duurzaam opgewekte energie.

Als u als VvE ook geïnteresseerd bent in het verduurzamen van uw gebouw? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

U kunt ook eerst onze FAQ pagina bezoeken  om alvast wat informatie te vergaren over hoe wij denken  hoe een een verduurzamingstraject het beste gestart kan worden.

Wat klanten over ons zeggen

SCOPE 12

Scope 12 is een certificeringsmethode om er voor te zorgen dat zonnestroominstallaties veilig zijn aangelegd  volgens de laatste normeringen.

Verzekeringsmaatschappijen eisen veelal dat de installaties die op een gebouw geplaatst worden volgens deze methode gecertificeerd worden.

Allicht heeft het traject voor certificering  voor Scios scope 12 traject  opgestart. Inmiddels is de opleiding afgerond en het examen proces is in werking getreden. Deze methode wordt steeds meer geëist door verzekeringsmaatschappijen m.b.t zonnestroom installaties. Al onze installaties worden nu al geïnstalleerd volgens de Scope 12 en NEN1010 methode. De inspecties en keuringen laten wij altijd door een gekwalificeerd inspectiebureau uitvoeren

Veiigheid en kwaliteit,

Bij  Allicht en Roofwatcher staat de veiligheid en kwaliteit  voorop, daarom zijn  alle gebruikte materialen  zoals bekabeling, connectoren en installatie automaten berekend voor de specifieke toepassing en op elkaar afgestemd.  De dakbedekking inclusief isolatiemateriaal worden volgens de fabrieksopgave geïnstalleerd.  Alle medewerkers die voor Allicht  en Roofwatcher werkzaam zijn bij een project hebben hun persoonlijke VCA diploma wat staat voor veilig werken.

 

Unieke samenwerking met dakdekkersbedrijf Roofwatcher 

Allicht en Roofwatcher hebben een unieke samenwerking voor projecten die met het oog op verduurzaming de installatie van een zonnepanelensysteem én de vernieuwing van de dakbekleding kunnen combineren. Ons samenwerkingsverband is er om te zorgen dat de werkzaamheden van beide bedrijven zo op elkaar afgestemd worden dat het een tijd- en kostenbesparing oplevert voor uw VvE. Ook zal het project hierdoor soepel en zorgvuldig verlopen met minder overlast voor de bewoners/ gebruikers van het gebouw.

 

Roofwatcher een team van specialisten met ruim 50 jaar ervaring in de dakenbranche. Zij zijn voortdurend bezig om door middel van innovatieve dakconcepten prijs-kwaliteit en duurzaamheid van daken in balans te brengen.

De trend naar innovatief bouwen is onomkeerbaar. Duurzaamheid, milieuvriendelijk en ergonomische verantwoord bouwen wordt steeds meer een eis dan uitzondering. Daar speelt Roofwatcher elke keer weer op in en is daarom ambassadeur geworden van Rhepanol HFK.  Rhepanol ® is een dakbedekking die betrouwbaar, duurzaam en milieuvriendelijk is met een zeer lange levensduur (60 jaar!) en wordt enkel verwerkt door erkende ambassadeurs