Het Polanentheater en zalenverhuur Amsterdam
Beste lezer van deze website.
Graag zouden wij onze ervaringen met Allicht met u willen delen.
In het jaar 2004 hebben wij het Polanentheater, gelegen in de Spaarndammerbuurt Amsterdam, gekocht. Het pand was aardig in verval en de elektra-installatie was sterk verouderd.
Wij wisten niet goed waar en hoe we moesten beginnen met het opknappen van de elektra-installatie. We zijn toen met Allicht rond de tafel gaan zitten en zij hebben toen een plan van aanpak opgesteld. Er moest veel gebeuren en dat hebben zij allemaal voor ons in goede banen geleid.
In 2004 hebben zij meerdere groepenkasten en de noodverlichtingsinstallatie vervangen/aangepast.  Ook hebben ze uitbreidingen gedaan aan deze installatie, zodat wij voor de toekomst genoeg ruimte hadden voor uitbreidingen.
Na dat dit allemaal gebeurd was heeft allicht ook alles geregeld voor de NEN1010 keuring voor ons pand.
In 2005 kregen we te horen dat we een ontruimingsinstallatie moesten plaatsen. Ook hierbij heeft Allicht ons erg geholpen. Ze hebben dat allemaal uit onze handen genomen en gerealiseerd. Met als eindresultaat een installatie die aan alle richtlijnen voldeed en goedgekeurd werd. Een zeer nette afhandeling met alle tekeningen en logboeken erbij. Tijdens elke jaarlijkse keuring van de brandweer wordt de installatie geprezen en als voorbeeld genomen door de nette afwerking.
Tot op de dag van vandaag verzorgt Allicht alles bij ons,  zoals het onderhoud en het verhelpen van storingen. En niet alleen onze elektra-installatie en noodverlichting, maar ook de beluchtingsinstallatie, het computernetwerk, de regiekamer, de buitenverlichting en de cv installatie.
Het is fijn samen te werken met Allicht. Ze zijn altijd bereid voor het geven van advies en oplossingen en denken erg mee met de situaties. Door het meedenken kom je altijd op mooie passende oplossingen en daar zijn we erg blij mee.
Je kan wel zeggen dat Allicht een vaste partner is geworden voor ons bedrijf en dat maakt de samenwerking erg prettig.
Het Polanentheater zal dan ook zeker de aankomende jaren de samenwerking met Allicht voortzetten.