Geachte lezer of lezeres, graag wil ik wat kwijt over onze ervaring met ALLICHT.

 

In 2009 ben ik een doe het zelf garage begonnen in Almere, wij hebben hier een hal van 1000m2 voor gehuurd. Tevens doen wij onderhoud en APK keuringen voor alle voertuigen t/m 3500 kg.

Ons pand heeft ramen aan de zijkanten van het gebouw, deze geven alleen licht inval aan de zijkanten van het gebouw en dan ook maar vanaf 1 zijde. via een goed bevriende collage van ons kwamen we in contact met ALLICHT, deze hebben voor ons een lichtplan gemaakt en tevens bleek dat we doormiddel van de voorgestelde aanpassingen een heleboel geld te besparen.

Dit had ALLICHT ons al laten zien en voorgerekend, op papier lijkt zoiets altijd te mooi om waar te zijn

Eerst zien dan geloven, maar na een half jaar bleek dat we al een besparing hadden van 28% op onze stroom rekening, als je dit ziet op je afrekening wordt je erg blij vooral in deze tijd.

Ook de verbetering van licht opbrengst in onze garage is super, goed licht is erg belangrijk in onze branche, ook omdat we met steekproef controles van de rijksdienst van wegverkeer te maken hebben, en arbeidsinspectie dienst, dit zijn zeker niet de makkelijkste instanties om mee samen te werken en je kan hier maar beter je spullen bij voor mekaar hebben, mede door ALLICHT kunnen wij een goed beeld geven van onze werkzaamheden in onze werkplaats en niet geheel onbelangrijk zelf heerlijk werken, voor een betaalbare prijs.

Graag bedanken wij ALLICHT voor hun kennis en kunde, en rade u ook van harte aan een vrijblijvende offerte en of een advies aan te vragen, want de mogelijkheden zijn enorm.

 

Met vriendelijke groet ,

De Auto-Maten Almere,

 Arend Jan Gielen