• Snel en vakkundig
  • Innovatief
  • Landelijk erkend door Techniek Nederland
  • Geregistreed solar specialist

Scios scope 12 inspectie

Vandaag bij een bedrijf in Noord Holland een Scios Scope 12 inspectie uitgevoerd voor 3 zonnepaneel installaties.

Nette installaties met hier en daar een opmerking en verbeterpunten.

Duurzaamdak met zonnestroom bij Mid West

Donderdag  3-02-2022starten we  met het plaatsen van 80 zonnepanelen bij Stichting Mid-West aan de Cabralstraat No1 te Amsterdam. Dit duurzame project is een samenwerking tussen Roofwatcher en Allicht.

Goede zonnepanelen plaats je op een goed dak anders ben je bezig met kapitaal vernietiging. Duurzaamheid is dus goedkoper.

Begin bij het beging en dat is in dit geval het dak. Het bestaande dak is zeer slecht geisoleerd en dat kost al jaren heel veel aan stookkosten. De duurzame manier van werken van de stichting heeft mede de doorslag gegeven om te kiezen voor Roofwachter omdat Roofwatcher het product Rhepanol voert. Rhepanol heeft als enige dakbedekking een schoonwater verklaring. dat is positief als je het regenwater ook gebruikt voor je moestuin.

Als het duurzame dak klaar is komen de zonnepanelen die een zeer lange levensduur  hebben met een fabrieksgarantie van 30 jaar.

Dit betekend dat met het juiste onderhoud dit duurzame dak zeer lang mee zal gaan.

Het geheel wordt door Allicht volgens de laatste Scios scope 12 regelgeving geinstalleerd. Na gereedkomen wordt de installatie ook Scios Scope inspecteerd Door AET energy uit Purmerend.

60 panelen plaatsen op dak van Roofwatcher

Op het dak van onze partner Roofwachter hebben wij deze week 60 panelen geplaatst waarvan 50 stuks met ballast en 10 panelen door middel van vaste montage aan het dak. Dit dak met Rhepanol dakbedekking  en DmegC panelen  gaat dienen als showcase voor onze klanten. Wilt u ook ons dak bekijken neem dan contact met ons op.